Мебель и интерьер своими руками


Поиск

Реклама

Комментарии
natalli: Да, качественная сантехника - это очень важный выбор. Потому, что от неё зависит не будет ли протече
Сантехника для ванной комнаты

zinav: У меня ремонт закончен, купила все, что планировалось и все такое, как я хотела. В магазинах такой б
Сантехника для ванной комнаты

lana-svetina: Коротко и ясно все написано-мне информация было полезной -ремонт начали, езжу по магазинам и подбира
Сантехника для ванной комнаты

Сметолик: С удовольствием прочитал статью. Хорошо все автор написал про такой вид осветительных приборов. И то
Торшеры в интерьере вашей квартиры или офиса


Войти


Или зарегистрируйтесь

  
Главная » Блог » Шуруповерт на 12 вольтів — вибираємо техніку для ремонту

Шуруповерт на 12 вольтів — вибираємо техніку для ремонту

00:46

Сучасні інструменти створені, аби полегшувати та пришвидшувати виконання робочих процесів. Одним із них є шурупокрут. Техніка використовується для дому та робіт у майстернях, на будівельних майданчиках. Вона дає змогу закручувати та викручувати саморізи, шурупи та інші кріплення. Виробники пропонують безліч різноманітних варіантів. Аби не загубитися серед асортименту, варто ознайомитися з основними характеристиками інструментів. Так ви зможете підібрати техніку, яка підійде для виконання певних видів робіт. 

Універсальне рішення для ремонту

Особливо популярні акумуляторні шуруповерти. Це зумовлено їхньою автономністю. Інструмент працює незалежно від електричної мережі. Вам не доведеться шукати місце для підключення. Потужність інструменту залежить від напруги акумулятора. Пропозиції виробників варіюються від 1,2 до 40 В. Вибір залежить від ваших потреб. Для ремонтних робіт вдома підійде шуруповерт 12 вольт. До переваг інструменту належать:

  1. невелика вага;
  2. бюджетна вартість;
  3. універсальність.

 

Моделі різняться за ємністю акумулятора. Цей параметр визначає час автономної роботи техніки. Ви можете придбати шурупокрут на 12 В із ємністю від 1,3 до 6 А·год. Для виконання ремонтних робіт вдома можна купити модель на 3 А·год.

 

Що ще варто врахувати

Ємність і напруга акумулятора — не єдині критерії для пошуку хорошого шуруповерта. Варто також звернути увагу на тип двигуна. Бренди пропонують щіткові та безщіткові позиції. Моделі різняться за часом роботи. Щіткова підійде для періодичного використання. Якщо ж ви купуєте шуруповерт для тривалих і частих робіт, вибирайте безщіткову позицію. Завдяки особливостям двигуна вона автономніша. Час роботи такої моделі збільшується від 25 до 40% відносно щіткового варіанту. Моделі різняться й за режимами. Виділяють такі типи техніки:

  1. безударна — для роботи з деревом, пластиком, металом;
  2. ударна — для цегли, бетону, каміння.

 

Перед купівлею варто визначитися, з якими матеріалами ви плануєте працювати. Для ремонту меблів краще підійде безударна модель. Якщо ж ви плануєте закручувати саморізи в стіни, придбайте ударний шурупокрут. Виробники подбали й про інші особливості техніки. Зокрема, у деяких моделях передбачено блокування кнопки ввімкнення. Це дає змогу запобігти випадковому вмиканню. Також деякі бренди передбачили електронне регулювання частоти обертання. Ви зможете змінити продуктивність приладу одним кліком. Зручність роботи забезпечує підсвічування. Воно особливо ефективне в приміщеннях із поганим освітленням. Реверс дає змогу не лише закрутити, але й викрутити саморіз. Для зберігання та транспортування деякі моделі доповнені зручним кейсом. Правильно підібраний шуруповерт на 12 В стане надійним помічником у ремонті різної складності.

 



Понравилась статья? Поделитесь с друзьями в соцсети:

Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированніе пользователи.
[ Регистрация | Вход ]


Контакты
Copyright furnipro.info © 2010 - 2024